Cuinats d’avui

PLATS PER EMPORTAR:

Dijous, divendres i dissabtes: POLLASTRES A L’AST

Divendres 13 de novembre

GRANA CUITA: Cigró gros i mongeta

PRIMERS:

Amanida de grana de meló

Canelons gratinats o no

Lasanya de verdures

Fideuada

Macarrons

Braç de patata amb carn picada

Escalivada

Espinacs amb panses i pinyons

Crema de xampinyons i crema de carbassó

Truita de patata,

SEGONS:Pollastres a l’ast dijous i dissabtes

Sípia amb pèsols i pilotilles

+

Galtes de porc rostides

Conill rostit

Cuixes de pollastre rostides amb botifarres

+

Pernil dolç i formatge arrebossat

AMANIDES i FRUITA:

Macedonia de fruita

Amanida amb formatge feta i fruits secs

Amanida amb pipes i pernil salat

Amanida d’enciams variats

     Vitrina dels cuinats

fruitacuinats-1221

 Mongetes del ganxet i cigrons,  Patata i bròquil i Patata i mongeta.

Lassanya de carn, Llibrets de llom amb pernil dolç i formatge,  Pit de pollastre arrebossat.

fruitacuinats-1254

Macarrons, Rostit de pollastre, conill o galta de porc, Fideuà.

cuina-003

Llistat de tot el que podeu trobar:

Llegums: cigrons grans i petits, mongetes, llenties i fesols.

Pasta: macarrons, fideus a la cassola, fideuada, canelons de carn, de peix o d’espinacs, lassanya, amanides de pasta (pasta amb verdures, amb tonyina, amb pollastre, amb fruits secs), espirals amb tonyina, espagueti a la carbonada.

Arròs: amanida d’arròs, arròs a la cassola i arròs negre.

Carns: pollastres a l’ast, rostit de pollastre, rostit de galta de porc, vedella rostida amb gírgoles, mandonguilles amb salsa, pollastre amb bolets,  pollastre amb salsafins, ànesc amb bolets o amb salsafins, pit de pollastre arrebossat, llibrets de llom, escalope de vedella.

Peix: sípia amb pèsols, bacallà fregit o bacallà amb samfaina, calamars farcits, cigrons amb bacallà, peix fregit, cargols amb carn i peix, calamars petits amb salsa.

Truites: de patata i ceba, carbassó, espinacs, espàrrecs, bacallà, carxofes, all tendre, gírgoles…

Sopes: escudella i carn d’olla, sopa de carbassó, sopa de carbassa, crema de porros, sopa d’arròs i fideus i gaspatxo.

Plats freds: escalivada al caliu, esqueixada de bacallà, amanida de favetes, ous a la mimosa, tomates farcides d’amanida d’arròs, braç de patata amb tonyina i fuet.

Altres: pebrots del piquillo amb carn o de peix, musaka d’esbergínia i carn, croquetes de bacallà, de pollastre i de pernil salat, empanadilles de tonyina.

Amanides: verda, d’anous i formatge fresc, de fruits vermells i mozzarela, codony amb formatge de cabra, magrana i pipes i pernil, coktel de gambes.

Els plats varien segons els productes de temporada i la demanda. Plats especials per encàrrec.

Anuncis

2 Responses to Cuinats d’avui

  1. Gloria Ortiz ha dit:

    només de veure les fotos et venen ganes de menjar i t´ho pots menjar amb tota confiança. He probat alguna cosa i la veritat es que cuineu molt be.Felicitats! Ah i la cuina com brilla, no ho dubtava pas però ara està confirmat MERCI!

  2. Flora Jorba Jorba ha dit:

    M’agrada comprar a la vostra botiga. Tot és de qualitat. Bona feina !!! Sou un exemple a seguir. Felicitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: